Algemene voorwaarden

Algemene voorwaarden - Noten Café

Algemeen

Identiteit van de ondernemer; Onder Noten Café wordt in deze algemene voorwaarden verstaan de vennootschap onder firma, ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel te Harderwijk, met KvK-nummer 65388380, info@notencafe.nl. Onder klant wordt verstaan iedere bezoeker van de webshop, natuurlijke persoon of rechtspersoon, die een bestelling plaatst.

Op al onze overeenkomsten en bestellingen zijn de volgende betaal- en leveringscondities van toepassing. Door het plaatsen van uw bestelling geeft u aan akkoord te gaan met deze voorwaarden.

Prijs

Alle genoemde prijzen zijn in euro’s, inclusief BTW, echter exclusief verzendkosten.
Prijswijzigingen kunnen voorkomen. U vindt de meest actuele prijzen altijd op de webshop van Noten Café. Voor de gevolgen van druk- en typefouten aanvaarden wij geen aansprakelijkheid.

Bestellen

Nadat u uw bestelling heeft geplaatst in de webshop van Noten Café ontvangt u automatisch van Noten Café een orderbevestiging per e-mail. In deze bevestiging staat een overzicht van uw bestelling en het totaalbedrag van uw bestelling inclusief de verzendkosten.

Betalen

Wij zien de betaling van het totaalbedrag inclusief verzendkosten graag binnen 5 werkdagen tegemoet, middels een overschrijving naar onze bankrekening, o.v.v. het bestelnummer.

Als het totaalbedrag van de orderbevestiging is bijgeschreven op de bankrekening van Noten Café wordt uw bestelling verder in behandeling genomen. U krijgt bericht als wij de bestelling hebben verzonden. Wij streven ernaar om uw bestelling zo snel mogelijk maar in ieder geval binnen 2-3 werkdagen na het ontvangen van uw betaling te verzenden.
Indien onverhoopt artikelen, om wat voor reden dan ook, niet leverbaar zijn, of een langere leveringstermijn hebben, wordt dit per e-mail aan u kenbaar gemaakt.
Uw bestelling wordt geannuleerd indien het totaalbedrag incl. verzendkosten niet binnen genoemde 5 werkdagen door Noten Café ontvangen is.

Verzendkosten

Voor het bezorgen van uw bestelling betaalt u een bijdrage afhankelijk van artikelsoort en –gewicht conform de tarieven van PostNL.

Wij verpakken onze zendingen zeer zorgvuldig. Verzending is echter ten alle tijde voor risico van de koper. Noten Café is niet aansprakelijk voor schade die ontstaan is tijdens het vervoer van uw bestelling.

Retourneren

Indien de bestelde artikelen niet aan uw verwachtingen voldoen, heeft u het recht de artikelen binnen 14 dagen te retourneren. Noten Café dient van de retourzending op de hoogte worden gesteld door u per e-mail.

De retour te zenden artikelen dienen in originele staat en ongebruikt en onbeschadigd te zijn. De kosten van deze retourzending zijn voor rekening van de koper. Ongefrankeerde retourzendingen worden niet geaccepteerd.
Na ontvangst, controle en goed bevinden van de retourzending, stort Noten Café het aankoopbedrag, met uitzondering van de verzendkosten, retour op uw bankrekening

Persoonsgegevens

Uw persoonlijke gegevens worden strikt vertrouwelijk behandeld. Uw persoonsgegevens worden door ons niet aan derden verstrekt. Uw persoonsgegevens worden uitsluitend gebruikt voor verwerking van bestellingen en voor interne marketingdoeleinden.

Alle rechten voorbehouden

Niets van deze website of andere uitingen van Noten Café mag gekopieerd, opgeslagen of verspreid worden zonder schriftelijke toestemming van Noten Café.

Naast deze voorwaarden zijn de Algemene Voorwaarden van de Nederlandse Thuiswinkelorganisatie van toepassing

Snel bezorgd

Binnen 2/3 werkdagen.

Hulp nodig?

Neem contact met ons op.

Veilig & snel betalen

Met iDeal & meer.

Fysieke locatie

Wij helpen u graag verder.

Winkelwagen

sluiten

Aanmelden

sluiten
Sidebar
Wij maken gebruik van cookies om je een optimale gebruikerservaring te leveren.